Rygestop med hypnose

Når du har valgt at gøre brug af rygestop med hypnose, går jeg ud fra, at du er inspireret til at få et røgfrit og dermed sundere liv. Motivationen er nemlig altafgørende, især i forbindelse med behandlinger til personer der har modtaget et gavekort til behandlingen.

Fra gravide, eller hos par der ønsker at blive røgfrie, oplever jeg en øget søgning, og det står mit hjerte nært at hjælpe netop disse mennesker ud af deres misbrug gennem et rygestop med hypnose.

Tag dine følelser alvorligt …

Problemer i forbindelse med rygestop løses nemlig bedst i de følelsesmæssige lag af sindet, hvori de oftest er lejret tidligt i livet. Derfor hjælper det sjældent med “viljestyrkemetoden”, da følelserne til syvende og sidst styrer vores handlinger.

Jeg påtager mig ikke ansvaret for dit rygestop, men den ro du erhverver gennem hypnosen og regressionen, vil gøre det meget nemmere for dig at kvitte smøgerne. Rygning giver dig kun “tisse i bukserne ro”, mens din egen indre ro varigt vil integreres i dig ved at omredigere uhensigtsmæssige beslutninger taget i barndommen.


Du vil blive glædeligt overrasket over hvor nemt og behageligt det er at finde “hjem til dig selv” igen og begynde et liv, hvor du konstruktivt kan bruge alle de ressourcer du rent faktisk har.

Behandlingsforløbet

Jo mere du ryger, des mere vil jeg anbefale at du nedtrapper forbruget op til behandlingen, da dette nedsætter de fysiske abstinenser efter nikotin, som vil være ude af din krop 1 uge efter rygestoppet.

Pris

Prisen for 1 behandling i København er 1800 kr. og sessionen varer 1-1½ time. I langt de fleste tilfælde er 1 rygestopbehandling tilstrækkeligt for et effektivt resultat!

Det anbefales også at du læser siden om Hypnose for at få et bedre indblik i processen omkring rygestop med hypnose.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig, eller for tidsbestilling.

Se anbefalinger og referencer nederst på siden

Opdateret 10. Maj 2024

Mine referencer

  • Bliv ringet op

    Udfyld formularen, hvis du ønsker at blive kontaktet for en uforpligtende snak om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig, eller for tidsbestilling. Jeg fortæller også gerne om akut konsultation og gavekort.

  • Kontakt formular

    Navn(Påkrævet)
    Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  • Aagards Psykoterapi