Er I kørt fast i jeres forhold?

Parterapi er måske løsningen

Hvis I er kørt fast i jeres parforhold, kan det være en god ide, at få taget jeres måde at være, tale og tænke på under lup. Hermed kan I undersøge, hvor det går galt, og gennem Parterapi får I nogle redskaber, der hjælper jer med at identificere hvad I med fordel kan gøre anderledes,og dermed også få mere glæde og sjov sammen.

Mulige grunde til problemer i Parforholdet

Ofte vil jeg påvise uhensigtsmæssige gamle mønstre fra barndommen, som ubevidst føres videre i parforholdet. Gennem terapien vil jeg desuden give jer konkrete muligheder for at ændre disse.

Når der kommer børn i et parforhold, eller de flytter hjemmefra, kan det ofte føre store omvæltninger med sig. Her kan parterapi være en god investering, for at I begge bedre kan tage ansvar for jeres nye roller i parforholdet.

Forløbet

I parterapien må I være villige til at eksperimentere med nye øvelser og opgaver både i terapien og som hjemmeopgaver mellem terapitimerne. Desuden vil I også blive trænet i at HØRE hvad partneren egentlig siger og udtrykker, hvilket forbavsende nok fører til en mere præcis kommunikation.

Utroskab skaber oftest mistillid og stort kaos i parforholdet. Det kræver meget tid at genvinde tilliden. Hvis viljen og kærligheden er til stede, kan det gennem parterapi dog lykkes jer at få et endnu dybere og mere meningsfyldt parforhold.

Red trådene ud

Få et godt samliv – eller en værdig skilsmisse. Jeg har selv været igennem skilsmisse med børn, så jeg har oplevet det indefra.

Pris

Prisen for parterapi i København er 1500 kr. for  ca. 1½ time.

Intensiv Alternativ Parterapi:

Mulighed for Parterapi kombineret med Hypnose

Jeg kan nu tilbyde at inddrage Hypnose og Regression som et element i behandlingen, for at afdække jeres individuelle mønstre. Det er en oplevelse, som mange allerede har haft stor gavn af. Avanceret Parterapi kan specifikt betyde en hurtigere, nemmere og mere dybtgående løsning på jeres problemer, da I møder jer selv og jeres mønstre mere direkte end ved traditionel terapi.

Behandlingspakke

1. Første gang mødes vi alle 3 i min praksis i København, og sætter rammerne for hvad hver af jer ønsker (alm. parterapi) 1500 kr.

2.+3. gang mødes I hver for sig med mig i en Hypnose- / Regressionsterapi, hvor I vil finde jeres oprindelige indre ro, og dermed finde hjem til jer selv, da det er min erfaring, at 2 mennesker, der er “ude af sig selv” har svært ved at kommunikere med hinanden.

2 x 1500 kr.

4. gang. Efter denne individuelle Hypnoterapisession vil jeres udgangspunkt være et andet, og som regel vil en enkelt afrundende session være tilstrækkeligt til at få jeres forhold til at fungere igen, ofte med en større dybde, glæde og hjertelighed.

500 kr.

4 sessioner er altså hermed ofte tilstrækkeligt for at få jeres forhold på skinner.
Hele pakken koster altså 5000 kr., hvilket giver en bedre økonomisk oversigt end et terapiforløb i det “uendelige”.

Pakken kan også benyttes som 4 almindelige Parterapier

Se anbefalinger og referencer nederst på siden

parterapi københavn

Hej Anders,

Vi har skrevet følgende anmeldelse om vores forløb hos dig på Google:
Vi har haft en helt fantastisk oplevelse under vores hypno-parterapi forløb hos Anders. Han har en tryg, varm og beroligende tilstedeværelse, som giver mulighed for at åbne sig op og være tilstede i rummet. Vi kom med ønsket om at forbedre kommunikationen mellem os, samt øge vores forståelse og empati overfor hinanden under konflikthåndtering. Men forløbet har løftet vores respekt for hinanden og generelle forhold i alle aspekter. Vi troede faktisk ikke, at vi kunne blive gladere for hinanden, da vi kom til Anders, og at vi blot skulle arbejde på kommunikationen, men der tog vi fejl. Vi siger mange tak til Anders for at have vist os, at der er endnu mere kærlighed, empati og samhørighed i vores forhold, end vi havde kunnet forestille os. Vi har nu aftalt, at vi kommer tilbage en gang hver halve år for at pleje vores forhold.
Du må endelig bruge det på hjemmeside/sociale medier eller hvad end, du kunne have lyst til, hvis det kan være nyttigt for dig.
Tusind tak for et fantastisk forløb. Vi glæder os til at komme tilbage.
De bedste hilsner,
Trine & Jonas
Se flere anmeldelser nedenfor

Opdateret 10. Juli 2024

Referencer Parterapi København

  • Bliv ringet op

    Udfyld formularen, hvis du ønsker at blive kontaktet for en uforpligtende snak om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig, eller for tidsbestilling. Jeg fortæller også gerne om akut konsultation og gavekort.

  • Kontakt formular

    Navn(Påkrævet)
    Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  • Aagards Psykoterapi