Anders Smith Aagaard

             tidl.  Anders Smith Sørensen
 • Født i 1954
 • Bor i København, nærmere bestemt i Brønshøj
 • Far til 3 voksne børn og har 10 børnebørn
 • Student fra 1974
 • Færdiguddannet Psykiatrisk Plejer 1983
 • Eksamineret Gestaltterapeut 1992
 • Eksamineret Hypnoterapeut 2002

Anders Aagaard Psykoterapi

Arbejdsliv

Har tidligere arbejdet 15 år som uddannet plejer i psykiatrien i København. Jeg har arbejdet på både åbne og lukkede afdelinger sammen med dygtige psykiatere, psykologer, sygeplejersker, ergoterapeuter og mange andre faggrupper , hvor jeg har samlet erfaringer med behandling af depressioner, angst, misbrug og spiseforstyrrelser m.m.. Også med unge mennesker og børn.

Samt erfaringer med, hvad mennesker i krise faktisk har brug for: HÅB TID og det stærke, magiske stof, der kaldes kærlighed.

Fra 1988-92 tog jeg den 4-årige kvalitetsgodkendte Psykoterapeutiske uddannelse som eksamineret Psykoterapeut ved Gestaltterapeutisk Institut (GI).

Der fik jeg ryddet godt op i min egen personlige rygsæk.

Jeg har fra 2000-2006 været professionelt fuldtidsansat som psykoterapeut, gruppeleder og coach på en døgninstitution for hash- pille- og alkoholafhængige og deres pårørende (Blå Kors, som har TUBA under sig). Her blev mit erfaringsgrundlag indenfor områder som gruppeterapi, individuel terapi, parterapi, familieterapi, pårørendeterapi (medafhængighed) samt supervision fundamenteret.

Siden 2006 har jeg jeg arbejdet på fuld tid i min egen praksis: “Aagaard Psykoterapi Parterapi & Hypnose” i Kbh.

Jeg underviser i kommunikation, psykologiske emner, drømme, guidede fantasirejser, afspænding, mindfulness og meditation m.m..

Spirituel – åndelig udvikling (inspireret af Martinus, Gill Edwards og mange andre) er nøglebegreber for mig.

Interesser

Herudover er jeg en glad amatørmusiker og sanger

Jeg har sunget i Københavns Drengekor som barn

Anders aagaard parterapi

Jeg interesserer mig mere for muligheder end for begrænsninger, og jeg betragter “tilfældigheder” som endnu ikke forståede, meningsfulde hændelser. Jvf. “Peter Thielst: “Livet forstås baglæns-men må leves forlæns-“Eller var det Søren Kierkegaard 🙂

Erfaringer

1988-92: Uddannet eksamineret Psykoterapeut ved GI

2002: Optaget som medlem i Psykoterapeutforeningen MPF.

2001-2002: Efteruddannelse i Hypnoseterapi og NLP på Hypnoseskolen. Kbh.

2005: 1-årig Kognitiv Adfærdsterapeutisk efteruddannelse.

Jeg har i privat regi arbejdet med terapi for klienter og grupper siden 1990 og har mere end 15.000 klient-sessioner bag mig. Så jeg har en bred erfaring m.h.t. indlevelse, empati og modspil.

Konsultationer

Konsultation foregår i Brønshøj i København. I særlige tilfælde er det også en mulighed, at arrangere weekend- og aftenkonsultationer samt konsultationer i jeres eget hjem, hvis I ønsker kvalificeret hjælp til dette.

Anders Aagaards Psykoterapi Parterapi & Hypnose henvender sig nærliggende til kunder i Kbh., men alle i Danmark, Grønland og Færøerne er naturligvis velkomne.

Opdateret 10. Juli 2024

HER FIK JEG RYDDET OP I MIN EGEN PERSONLIGE RYGSÆK

Fra 1988-92 tog jeg den 4-årige kvalitetsgodkendte psykoterapeutiske uddannelse som eksamineret psykoterapeut ved Gestaltterapeutisk Institut (G.I.).
En diplomuddannelse fra et uddannelsessted der er godkendt af Socialministeriet, Sundhedsministeriet og Undervisningsministeriet.

 • Bliv ringet op

  Udfyld formularen, hvis du ønsker at blive kontaktet for en uforpligtende snak om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig, eller for tidsbestilling. Jeg fortæller også gerne om akut konsultation og gavekort.

 • Kontakt formular

  Navn(Påkrævet)
  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 • Aagards Psykoterapi