Vi er vant til, at vi skal anstrenge os gevaldigt for at opnå gode resultater

Men her går vi på bedste vis lidt ind ad bagvejen. Meget ofte handler det om en uhensigtsmæssig opfattelse eller beslutning der er taget i barndommen, hvor du ikke er blevet set som det vidunderlige væsen du er, rummende følelser af eksempelvis vrede og sorg. Dette kan føre til, at du kan føle dig “ude af dig selv”, fordi vigtige sider af dig selv er parkeret i barnekammeret.

Hypnose og regressionsterapi

Gennem hypnose og regressionsterapi er det muligt at gå tilbage (i en delvis guidet rejse) til den sårbare og energifyldte del af dig selv, og tage denne del tilbage til dig selv og dermed integrere den i dig selv igen.

Dette er en meget rørende og helende proces, som medfører en dyb indre ro. Denne ro forbliver i kroppen, og medfører at du nu i langt højere grad kan tage udgangspunkt i dig selv. Altså at du ikke er ude af dig selv, som jeg ofte oplever mennesker med f.eks. stress, depression og angst er.

Hypnosen og regressionsterapien bidrager samtidig til en positiv forløsning og frigivelse af energi.

Ofte forstår vi udmærket vores uhensigtsmæssige adfærd

Men det lykkes os ikke til at frigøre os fra den på forståelses- og logikplanet. Det hjælper f.eks. ikke at læse om hvor sikkert det er at flyve (statistisk set), hvis alle ens angstsymptomer blafrer, når du træder ind i maskinen eller når du bare tænker på at flyve. Eller at du udmærket er klar over, hvad der er godt for dig rent kost- og sundhedsmæssigt, men bare propper dig med junkfood og smøger for at få en kortvarig ro indeni.

Jeg vil generelt sørge for, uanset hvilket symptom du måtte døje med, at du går herfra med en følelse af ro og velvære.

Du vil altid være velkommen til efterfølgende psykoterapiforløb.

Pris

Prisen for en behandling i København er 1500 kr. for 1 session på ca. 1- 1½ time, og i de fleste tilfælde er 1 hypnosesession tilstrækkeligt,

Jeg kan (hvis modtageren er motiveret herfor) tilbyde at udstede gavekort til Hypnose i København.

Hvis du ønsker at holde op med at ryge, anbefaler jeg dig også at læse siden Rygestop. Kontakt mig for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig med hypnoterapi og regression, eller for tidsbestilling.

Disse fænomener er svære at forklare på logikplanet:

 • Det er nemmere at forstå et æbles smag ved at bide i det end at forklare det…
 • Det er aldrig for sent at redigere følelser fra barndommen, og derved få redskaber til at håndtere en bedre nutid og fremtid!

Hypnoseterapien foregår på følgende måde:

 • Først ca. ½ times samtale til at kortlægge problemet og høre mere om din baggrund.
 • Derefter vil jeg guide dig til en behagelig, liggende afspændt hypnosetilstand, hvor du er mere modtagelig på et dybere plan (drømmeplan), end du ville være på samtaleniveau.
 • Du vil være klar til at svare mig og følge mine instrukser, og du kan bagefter huske alt, hvad der er sket, omend tidsfornemmelsen kan føles anderledes.
 • En dyb og hensigtsmæssig accept og integration af dig selv som den du ER, vil under behandlingen finde sted og have en varig karakter, hvis du følger mine anvisninger efter sessionen.
 • Du vil blive glædeligt overrasket over den ro og lettelse det medfører, at finde “hjem til dig selv”.
 • Du skal ikke blive forbavset, når du glad og energifyldt går herfra med en følelse af at være et mere helt menneske.
 • Denne del af forløbet vil tage ca. 1 time, når vi medtager tid til evaluering, og typisk er 1 hypnosebehandling tilstrækkeligt for at opnå et effektivt resultat!
 • Du er efterfølgende altid velkommen til psykoterapeutisk eller hypnoterapeutisk opfølgning.
 • Jeg tester alle i slutningen af hypnosen, for at sikre mig at integrationen af din indre ro er effektueret.
 • Se anbefalinger og referencer nederst på siden
 • Opdateret 20. Maj 2024

Hypnose kan med fordel anbefales som redskab til behandling bl.a.:

Rygestop, flyskræk, vægttab, mobilafhængighed, slankekur, overvægt, fobier, stress, neglebidning, lavt selvværd, særligt sensitive, indre uro, angstbehandling og angst for angsten, panikangst, mobning, præstationsangst, jalousi, eksamensskræk, astma, tvangstanker, sorg, dødsfald, spiseforstyrrelser, bulimi, anoreksi, sukkertrang, overspisning, fedme, depression, ludomani, angstanfald, lav selvtillid, depressionsbehandling, alternativ til lykkepiller og anden medicin, fødselsdepressioner, sexafhængighed, vold, misbrug, generthed, eksamensangst, destruktiv adfærd, cutting, selvskade, edderkoppefobi, slangefobi, stofmisbrug, rygeafvænning, personlig udvikling, manglende glæde, klaustrofobi, fobier, flinkeskolen, højdeskræk, allergier, adhd, skæren tænder, irritabel tyktarm, impotens, utroskab, sexuelle problemer, slankning, grænsesætning, vrede, hashmisbrug, tandlægeskræk, spillelidenskab, sengevædning, tvangshandlinger, børn af misbrugere, ptsd, ocd, psykiske problemer.

Billedresultat for hypnose

Hypnose mod flyskræk og andre fobier

Behandlingen er en særdeles behagelig måde at finde din indre ro på. Jeg tester dig ved slutningen af hypnoseseancen ved at føre dig til “gaten” og videre ud i “flyet”.

Hypnose mod angst, depression og stress

Angst, depression og stress er en målestok for hvor langt væk man er fra sig selv. Hypnosen vil føre dig tilbage til dig selv, og du vil opnå en følelse af ro og helhed.

Hypnose til vægttab og slankekur

Hypnose som et hjælpemiddel til vægttab er særdeles effektivt, idet du via underbevidstheden føres tilbage til din egen naturlige balance af, hvad der er godt for din sundhed og helse. Du vil begynde at tage ansvar for dig selv på et dybere plan, hvorved det vil være en selvfølge kun at give din krop, hvad den virkelig har brug for.

Hypnose mod jalousi og vrede

Jalousi og vrede kan tappe dig for energi, og bringe dig helt ude af dig selv. Du vil nyde den ro og frihed der fremkommer under hypnosen, hvor du trækker din energi hjem til dig selv.

Mine referencer

 • Bliv ringet op

  Udfyld formularen, hvis du ønsker at blive kontaktet for en uforpligtende snak om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig, eller for tidsbestilling. Jeg fortæller også gerne om akut konsultation og gavekort.

 • Kontakt formular

  Navn(Påkrævet)
  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 • Aagards Psykoterapi